Telefon​tider

Mandag

​8.00 - 17.00

​Tirsdag​

8.00 - 15.30

​​Onsdag

​8.00 - 13.00

Torsdag

​8.00 - 16.30

Fredag

8.00 - 13.00

Blegning af tænder på en professionel klinik 

Hos Tandlægerne Susanne Ladefoged og Marianne Anesen i Aalborg tilbyder vi blegning af tænder. Vi tager os primært af kunder fra området nær Støvring og Nørresundby, men befinder du dig uden for en af disse områder, har vi selvfølgelig også plads til dig. Vi er et kompetent tandlægeteam, som lægger stor vægt på god kundeservice.

Er du ked af farven på dine tænder, kan du ved hjælp af en tandblegning få et skønt og hvidt smil, som stadig ser naturligt ud til dig. Der findes forskellige former for måder at foretage blegning af tænder på. Derudover findes der mange forskellige farvenuancer, så der også findes en, som passer naturligt til dine tænder og resten af dit ansigt.

God kundeservice og professionel blegning af tænder

Her på siden finder du et kompetent og serviceminded personale, som altid stræber sig på at give dig en så god oplevelse som mulig.

Dette gør vi blandt andet ved altid at sætte vores kunder i centrum ved at skabe god dialog. Vi sørger altid for at informere vores kunder godt om den behandling, de skal have.

På klinikken anvender vi kun gennemtestede materialer og anerkendte metoder ved blegning af tænder, så du vil altid være i trygge hænder. Vi sørger desuden altid for at være opdateret med den teknologiske udvikling, hvilket betyder, at vi naturligvis bruger elektroniske patientjournaler, intraoralt kamera og digital røntgen.

Kontakt tandklinikken for at bestille en tid

Lyder ovenstående som noget for dig, skal du ikke tøve med at kontakte os for at bestille tid til blegning af tænder. Vi står altid klar til at hjælpe både nye og tidligere kunder med den bedst mulige behandling.

Du kan ringe til os på telefon 98 12 09 38 eller skrive til vores e-mail info@ladefoged-anesen.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Tandlægerne Susanne Ladefoged ​og Marianne Anesen​

​Parkering

Download parkeringsappen og find den nærmeste parkering til klinikken: aalborgcity.dk

Eller scan QR koden: