Telefon​tider

Mandag

​8.00 - 17.00

​Tirsdag​

8.00 - 15.30

​​Onsdag

​8.00 - 13.00

Torsdag

​8.00 - 16.30

Fredag

8.00 - 13.00

Knækket tand kan trygt og sikkert ordnes hos os 

Har du knækket en tand, står vi hos Tandlægerne Susanne Ladefoged og Marianne Anesen i Aalborg klar til at hjælpe dig med den rette behandling. Vi hjælper kunder i områderne omkring Støvring og Nørresundby med at holde deres smil pænt.

Går du med en knækket tand, er det vigtigt, at du får den ordnet. Der gives forskellige behandlinger når en tand er knækket, hvilket afhænger af, hvilken tand der er tale om, og hvor alvorlig skaden er.

Symptomer på en knækket tand er enten konstant smerte fra tanden eller smerte, som kommer og går. Er du i tvivl om, om du har en knækket tand, så kom ind og få det tjekket.

Vi har dig i centrum ved behandling af knækket tand

Hos os går vi meget op i at levere god kundeservice. Dette sikrer vi os ved at sætte dig i centrum igennem hele processen, fra du bestiller en tid til behandling af knækket tand, til du rejser dig fra tandlægestolen efterfølgende.

Vi sørger desuden altid for at have god kommunikation med vores kunder, hvor vi altid forsøger at informere kunden mest muligt. 

Vi anvender udelukkende gennemtestede materialer og anerkendte metoder, så du kan være i helt sikre og trygge hænder hos os. 

Desuden har vi alle mange års erfaring at basere vores arbejde på, hvorfor du altid kan forvente et tilfredsstillende resultat.

Ring til os for at bestille en tid

Hvad enten du har en knækket tand eller ønsker anden behandling fra en kompetent tandlæge, som sætter dig i centrum uanset behandling, kan du kontakte os med det samme.

Ring til os på telefon 98 12 09 38, eller skriv til vores e-mail info@ladefoged-anesen.dk, så vender vi tilbage og finder en tid, der passer ind i din kalender.​

Tandlægerne Susanne Ladefoged ​og Marianne Anesen​

​Parkering

Download parkeringsappen og find den nærmeste parkering til klinikken: aalborgcity.dk

Eller scan QR koden: