Telefon​tider

Mandag

​8.00 - 17.00

​Tirsdag​

8.00 - 15.30

​​Onsdag

​8.00 - 13.00

Torsdag

​8.00 - 16.30

Fredag

8.00 - 13.00

​Klinikkens regler

Tidsbestilling

Er du ny patient skal du ringe til os på tlf. 98120938.

Ringer du uden for vores telefontid, kan du indtale en besked til vores telefonsvarer, hvorefter vi hurtigst muligt kontakter dig. Du kan også sende en e-mail på info@ladefoged-anesen.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Er du eksisterende kunde, bliver du automatisk indkaldt til årligt eftersyn, ellers aftaler vi altid en ny tid inden du går. Det sikrer, at det individuelle interval overholdes og at tiden passer dig.

Afbud

Vi vil meget gerne have afbud i god tid, senest kl. 12 dagen før den aftalte tid. Mandag forventer vi afbud fredag inden kl. 12.

Afbud ved akut sygdom

Ring hurtigt og tidligt på dagen eller indtal besked på vores telefonsvarer på 98120938, som vi aflytter når vi åbner

Du må også meget gerne skrive en mail på ​info@ladefoged-anesen.dk.

Dette giver os den bedste mulighed for at koordinere vores øvrige aftaler, således at patienter med akutte behov ikke behøver at vente på behandling.

Udeblivelser

Vi er desværre nød til at sende en regning ved udeblivelser. Det fakturerede beløb afhænger af, hvor lang tid du fik reserveret. Baggrunden for dette er, at der er betydelige omkostninger ved en ”tom stol”. Dette er i overensstemmelse med tandlægernes overenskomst med sygesikringen.

Forsinkelser og ventetid

Vores mål er, at du bliver behandlet til aftalt tid. Vi beder om din forståelse for, at det ikke altid er muligt for os at overholde behandlingstiderne. En behandling kan jo være mere omfattende end forventet og tage længere tid end beregnet.

For at være i stand til planlægge som præcist som muligt – og afsætte den nødvendige tid – vil vi ofte spørge, om du selv har bemærket noget med tænderne siden dit sidste eftersyn.

Adresseændring m.v.

Du bedes venligst informere os snarest ved ændring af privatadresse, nyt telefonnummer, ved opståede sygdomme og graviditet (hvor tandkødet ofte ændrer sig) eller ved medlemskab af Sygesikringen Danmark, således at vi altid har ajourførte oplysninger.

Flytning

Såfremt du skal flytte og synes, at et tandlægeskift er hensigtsmæssigt, er vi gerne behjælpelige med at finde en passende tandlæge i dit nye område, ligesom kopier af evt. røntgenbilleder og andet relevant journalmateriale vil blive tilsendt din nye tandlæge.

Vi glæder os til at se dig på klinikken

Tandlægerne Susanne Ladefoged ​og Marianne Anesen​

​Parkering

Download parkeringsappen og find den nærmeste parkering til klinikken: aalborgcity.dk

Eller scan QR koden: