Telefon​tider

Mandag

​8.00 - 17.00

​Tirsdag​

8.00 - 15.30

​​Onsdag

​8.00 - 13.00

Torsdag

​8.00 - 16.30

Fredag

8.00 - 13.00

Paradentose behandles af kompetente tandlæger

Tandsygdommen paradentose skal tages alvorligt, da det ellers på sigt kan give dig alvorlige tandproblemer. Heldigvis er der hjælp at hente hos Tandlægerne Susanne Ladefoged og Marianne Anesen i Aalborg, som blandt andet tilbyder paradentosebehandling. Vi hjælper alle kunder i områderne omkring Støvring og Nørresundby, så du skal ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Paradentose kan opstå, hvis du har været ramt af tandkødsbetændelse, som du ikke er blevet behandlet for. Her har bakterierne nemlig spredt sig til vævet dybt nede i tandkødet, som sidder ned mod tandroden. På sigt vil bakterien nedbryde rodhindefibrene, så tandkødet bliver dybere, hvilket vil løsne dine tænder. 

Har du mistanke om paradentose eller tandkødsbetændelse, kan du kontakte os med det samme, så finder vi en behandling, der passer til dig.

Du er i trygge hænder ved behandling af paradentose

Skal du have en behandling af paradentose hos os, kan du altid være sikker på at være i trygge hænder hele vejen rundt. Vi har nemlig et stort fokus på at levere god kundeservice, hvorfor vi altid sætter dig og dine ønsker i centrum.

Vi arbejder altid efter at opnå et så tilfredsstillende resultat som muligt og lægger stor vægt på at give god information til kunden.

Hos os anvender vi udelukkende anerkendte metoder og gennemtestede materialer til vores behandlinger. På den måde er du garanteret en professionel behandling med et godt resultat. 

Vi holder os desuden opdateret på den teknologiske udvikling, så vi arbejder med elektroniske patientjournaler, digital røntgen og intraoralt kamera.

Kontakt os for at høre mere om priser og behandlinger

Har du mistanke om, at du har paradentose, så kom ind forbi til et tjek. Vi står klar med åbne arme til at hjælpe dig og garanterer et godt resultat.

Du kan ringe til os på telefon 98 12 09 38 eller skrive til vores e-mail info@ladefoged-anesen.dk, så vender vi tilbage og finder en tid, der passer dig​

Tandlægerne Susanne Ladefoged ​og Marianne Anesen​

​Parkering

Download parkeringsappen og find den nærmeste parkering til klinikken: aalborgcity.dk

Eller scan QR koden: