Telefon​tider

Mandag

​8.00 - 17.00

​Tirsdag​

8.00 - 15.30

​​Onsdag

​8.00 - 13.00

Torsdag

​8.00 - 16.30

Fredag

8.00 - 13.00

Rodbehandling udføres af kompetente tandlæger

Hos Tandlægerne Susanne Ladefoged & Marianne Anesen i Aalborg tilbyder vi rodbehandling af høj faglig kvalitet for kunder i Støvring, Nørresundby og omegn.

Hos os vil du altid møde et meget serviceminded personale – fra sekretær til tandlæge. Her sætter vi dig i centrum, og vores vigtige opgave er, at du skal føle dig tryg og i gode hænder.

En rodbehandling er aktuelt når:

  • Et hul i tanden er så stort, at det når helt ind til tandens nerve.
  • En fyldning i tanden er så stor, at den irriterer og har dræbt nerven.
  • I nogle tilfælde, hvor en tand har været udsat for et slag

Vores tandlæge foretager rodbehandling for at behandle eller forebygge eventuelle smerter i tanden. 

Hvis nerven i en tand er død, vil det døde nervevæv medføre rodbetændelse. Dette kan i værste fald medføre stærke smerter og en tandbyld. Derfor er en hurtig og effektiv rodbehandling vigtig.

Hvad er en rodbehandling?

Når vi foretager en rodbehandling, fjerner vi det bløde væv inde i tanden (i nerven). Herefter lægges et desinficerende middel ned i tanden til denne er helt symptomfri. Afslutningsvis skal tanden rodfyldes. Her bruger vi en pasta og et gummimateriale med navnet ”Guttaperka”.

Desværre er en rodbehandlet tand ikke lige så stærk som før, da en del af tanden nu er udhulet. Derfor bør en sådan tand genopbygges med en tandkrone.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder

Har du nogle spørgsmål til rodbehandling, pris, tandlæger eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at rådgive dig om hvilken behandling der er bedst i din situation.

Ring til os på telefon 98 12 09 38 eller skriv en e-mail til info@ladefoged-anesen.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Tandlægerne Susanne Ladefoged ​og Marianne Anesen​

​Parkering

Download parkeringsappen og find den nærmeste parkering til klinikken: aalborgcity.dk

Eller scan QR koden: