Telefon​tider

Mandag

​8.00 - 17.00

​Tirsdag​

8.00 - 15.30

​​Onsdag

​8.00 - 13.00

Torsdag

​8.00 - 16.30

Fredag

8.00 - 13.00

Tandbro erstatter dine mistede tænder 

Hos Tandlægerne Susanne Ladefoged og Marianne Anesen i Aalborg står vi klar til at hjælpe dig til et flot smil med en tandbro. Vi befinder os i området omkring Støvring og Nørresundby, men tager imod alle private kunder. 

Har du brug for en kompetent tandlæge i Nordjylland, kan du med fordel vælge os.

Hos os er det et mål at levere tandlægearbejde af høj, faglig kvalitet. Derfor anvender vi altid den nyeste teknologi og de nyeste metoder. Hos os kan du altså altid forvente et professionelt team, som ønsker at opnå et så tilfredsstillende resultat som muligt.

En tandbro der ligner og føles som dine egne tænder

Har du mistet en eller flere tænder, kan en brobehandling være løsningen til dig. En tandbro fremstilles af porcelæn, metalkeramik eller guld ligesom tandkroner og har til formål at erstatte de tænder, du mangler. 

En tandbro cementeres fast på dine naturlige tænder, hvilket gør, at det vil føles som og ligne dine egne tænder.​

​Hos os har vi stort fokus på at være serviceminded hele vejen rundt. Du vil altså være i trygge hænder lige fra, når du ringer til klinikken, til når du ligger i tandlægestolen. Vi sætter altid kunden i centrum og arbejder altid benhårdt for at opnå det ønskede resultat.

Kontakt os for at høre mere og aftale nærmere

Er du på udkig efter en tandlæge med høje faglige kompetencer og som vægter god kundeservice højt, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos os er du i trygge hænder, når du skal have en tandbro, og vi garanterer altid en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os på telefon 98 12 09 38 eller skriv til vores e-mail info@ladefoged-anesen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Før:​

Efter:​

Tandlægerne Susanne Ladefoged ​og Marianne Anesen​

​Parkering

Download parkeringsappen og find den nærmeste parkering til klinikken: aalborgcity.dk

Eller scan QR koden: