Telefon​tider

Mandag

​8.00 - 17.00

​Tirsdag​

8.00 - 15.30

​​Onsdag

​8.00 - 13.00

Torsdag

​8.00 - 16.30

Fredag

8.00 - 13.00

Tandeftersyn for nye og gamle patienter​

​Er det snart tid til et tandeftersyn? Hos Tandlægerne Susanne Ladefoged & Marianne Anesen er både nye og gamle patienter velkomne. Vi tilbyder alle former for tandbehandling lige fra undersøgelse til større indgreb.

Vores tandklinik ligger i Aalborg, men vi har også patienter fra blandt andet Støvring, Nørresundby og mange andre steder.

Vigtigt med jævnlige besøg hos tandlægen

​Vi lægger vægt på, at alle vores patienter føler sig trygge. Og vi sørger naturligvis for at overføre din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du er ny patient.

Samtidig får du vejledning før, under og efter enhver undersøgelse og tandbehandling. Du får altid en fast pris, inden vi påbegynder en behandling.

Du bør komme til tandeftersyn hvert halve år. Dermed kan vi opdage begyndende tandskader og gribe ind med en enklere behandling. Samtidig kan du holde dine tænder pæne og sunde.

Hvad koster et tandeftersyn?

​De fleste vælger at få en tandrensning i forbindelse med et tandeftersyn. Der kan også være behov for røntgen. Dertil kommer, at vores priser afhænger af din mulighed for at få tilskud fra Sygeforsikringen "Danmark" og fra det offentlige.

Du skal selv betale, når du er 18 år og over, men du kan få tilskud til undersøgelse og en række behandlinger. Det største tilskud er, hvis du er under 25 år og er på kontanthjælp eller uddannelseshjælp. Læs mere på borger.dk om de forskellige tilskud, hvis du er på kontanthjælp eller uddannelseshjælp.

Kontakt os for at bestille tid til undersøgelse

​Du er velkommen til at stille spørgsmål eller at bestille tid med det samme. Du kan ringe til os på telefon 98 12 09 38, eller du kan skrive til os på e-mail info@ladefoged-anesen.dk.

Tandlægerne Susanne Ladefoged ​og Marianne Anesen​

​Parkering

Download parkeringsappen og find den nærmeste parkering til klinikken: aalborgcity.dk

Eller scan QR koden: