Telefon​tider

Mandag

​8.00 - 17.00

​Tirsdag​

8.00 - 15.30

​​Onsdag

​8.00 - 13.00

Torsdag

​8.00 - 16.30

Fredag

8.00 - 13.00

Tandimplantat erstatter manglende tand

Hos Tandlægerne Susanne Ladefoged & Marianne Anesen i Aalborg tilbyder vi tandimplantat, hvis en eller flere tænder mangler. Et tandimplantat kan erstatte tænder, og ofte forløber processen med tandimplantat rigtig godt. Det giver et flot og naturligt resultat, så man ikke lægger mærke til dit tandimplantat i dagligdagen.

På vores tandklinik vil du altid møde et meget serviceminded personale – fra sekretær til tandlæge. Her sætter vi dig i centrum, og vores vigtige opgave er, at du skal føle dig tryg og i gode hænder.

Hvordan udføres behandling med tandimplantat?

Behandlingen med tandimplantat udføres i flere steps – i dette tilfælde tages udgangspunkt i én manglende tand.

Kirurgen sætter en kunstig rod (tandimplantat) i form af en titaniumskrue fast i knoglen ved ukompliceret indgreb. Efter et halvt år er skruen helet ind i knoglen, og kirurgen sætter nu en ”mellemskrue” ovenpå skruen. 

Efter 14 dage, hvor tandkødet heler pænt omkring skruen, kan tandlægen tage aftryk til en porcelænskrone- eller bro på helt almindelig vis.

Når kronen/broen er tilpasser i farve og facon, så den matcher de omkringliggende tænder, kan den skrues fast. Resultatet er et flot tandimplantat med en tand, der sidder lige så fast som de øvrige tænder.

Kontakt os for mere information om vores behandlinger

Hvis du er interesseret i at høre mere om en fast pris eller om processen for tandimplantat, er du altid velkommen til at kontakte os

Du kan ringe på telefon 98 12 09 38 eller sende en e-mail til info@ladefoged-anesen.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

SÅDAN UDFØRES EN TANDIMPLANTATBEHANDLING

Tandimplantatbehandlingen er en behandling i steps. Her tages udgangspunkt i én manglende tand.​

Kirurgen sætter en kunstig rod (et implantat) i form af en titaniumskrue fast i knoglen ved et ret ukompliceret indgreb.​

Efter 1/2 år er skruen helet ind i knoglen, og kirurgen sætter nu en "mellemskrue" ovenpå skruen. Efter 14 dage, hvor tandkødet heler pænt omkring mellemskruen, kan tandlægen tage aftryk til en porcelæns- krone/bro på helt almindelig vis.​

Når kronen/broen er tilpasset i farve og facon til de øvrige tænder, kan den skrues fast.​

Resultatet er en tand, der sidder lige så fast som de øvrige tænder i tandsættet.​

Tandlægerne Susanne Ladefoged ​og Marianne Anesen​

​Parkering

Download parkeringsappen og find den nærmeste parkering til klinikken: aalborgcity.dk

Eller scan QR koden: