Telefon​tider

Mandag

​8.00 - 17.00

​Tirsdag​

8.00 - 15.30

​​Onsdag

​8.00 - 13.00

Torsdag

​8.00 - 16.30

Fredag

8.00 - 13.00

Tandkødsbetændelse kan behandles her 

Tandkødsbetændelse kan både være smertefuldt og have alvorlige konsekvenser, hvis ikke det bliver behandlet. Heldigvis er der hjælp at hente lige her hos Tandlægerne Susanne Ladefoged og Marianne Anesen i Aalborg. Vi er nemlig altid klar til at hjælpe kunder i byerne omkring Støvring og Nørresundby til flottere tænder.

Tandkødsbetændelse er en af de mest udbredte tandsygdomme og kommer i forskellige grader. Dog er det altid vigtigt, at du kontakter en tandlæge, hvis du har ømt tandkød, eller hvis dit tandkød er blødende. 

Får du ikke behandling, kan det have alvorlige konsekvenser, som i værste tilfælde kan føre til paradentose. Hos os kan du få den rette, professionelle behandling ligegyldigt, hvor alvorlig betændelsen er.

Du er i trygge hænder ved behandling af tandkødsbetændelse

Mange danskere finder det ubehageligt at gå til tandlægen, og derfor har vi hos os stort fokus på at give alle vores kunder en god oplevelse. Dette sikrer vi os ved altid at infomere vores kunder grundigt og ved at sætte kunden i centrum igennem hele processen.

Du vil altså være i trygge hænder lige fra, når du ringer og bestiller tid til behandling af tandkødsbetændelse, til når du rejser dig fra tandlægestolen.

Vi sikrer en god og professionel behandling ved udelukkende at bruge gennemtestede materialer og de mest anerkendte metoder i branchen. Du kan derfor altid læne dig trygt tilbage i tandlægestolen, for du er garanteret et godt resultat. 

Vi baserer desuden vores arbejde på mange års erfaring inden for tandkødsbetændelse og andre tandsygdomme.

Kontakt os og vi finder en tid til dig

Hvad enten du oplever betændelse i tandkød, mangler et almindeligt tandlægeeftersyn eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe både nye og gamle kunder med den bedste behandling af tandkødsbetændelse.

Kontakt os på telefon 98 12 09 38, eller på vores e-mail info@ladefoged-anesen.dk, så vender vi tilbage og finder en tid, som passer dig.​

Tandlægerne Susanne Ladefoged ​og Marianne Anesen​

​Parkering

Download parkeringsappen og find den nærmeste parkering til klinikken: aalborgcity.dk

Eller scan QR koden: