Telefon​tider

Mandag

​8.00 - 17.00

​Tirsdag​

8.00 - 15.30

​​Onsdag

​8.00 - 13.00

Torsdag

​8.00 - 16.30

Fredag

8.00 - 13.00

Tandpine skal behandles med det samme

Går du rundt med tandpine, er det en god idé at søge hjælp hos en tandlæge. Hos Tandlægerne Susanne Ladefoged og Marianne Anesen i Aalborg, står vi altid klar til at hjælpe kunder i områderne nær Støvring og Nørresundby. Vi hjælper dig til et sundt mundmiljø og et flot smil, og tilbyder mange forskellige behandlinger.

Tandpine skal tages alvorligt, fordi det kan være et symptom på flere forskellige ting. Det kan eksempelvis være et tegn på et hul i din tand. 

Tages tandpine ikke alvorligt, kan det have alvorlige konsekvenser for dine tænder, som i værste tilfælde kan ende med at blive løse og falde ud. Mærker du tandpine, så sørg derfor altid for at kontakte en tandlæge så hurtigt som muligt.

Få behandlet din tandpine hos professionel tandlæge

Vælger du at få behandlet din tandpine hos os, vil du være i trygge hænder igennem hele processen. Vi har nemlig et stort fokus på at give alle vores kunder en god oplevelse, hvilket vi sikrer os igennem god kundekontakt.

Hos os vil du altid være godt informeret, så du kan føle dig helt tryg.

Vores team har alle sammen en masse erfaring at basere deres arbejde på, hvorfor du altid kan forvente et professionelt personale, som vil dig det bedste. 

Vi arbejder efter de mest gennemtestede metoder og materialer på markedet, hvilket garanterer dig et godt resultat, ligegyldig hvilken behandling mod tandpine, du skal have.

Ring til os for at høre mere om de forskellige behandlinger

Leder du efter en kompetent tandlæge, hvor du er sikret en god oplevelse? Så kan du kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder af med deres tandpine.

Du kan ringe til os på telefon 98 12 09 38 eller skrive til vores e-mail info@ladefoged-anesen.dk, så kontakter vi dig og finder en passende tid.​

Tandlægerne Susanne Ladefoged ​og Marianne Anesen​

​Parkering

Download parkeringsappen og find den nærmeste parkering til klinikken: aalborgcity.dk

Eller scan QR koden: